ja, detta med rubriker..

Ja det kanske är dags att blogga igen!? Var ju ett tag sen nu..
Men jag har som inte ork när jag kommer hem på kvällarna just nu, för kommer hem rätt så sent typ varje dag eftersom praktiken är till halv fem, sen får jag oftast äta i lse hos svärföräldrarna (tack tack tack) å efter det så är det oftast ridning på schemat :P förutom måndagar för då försöker jag simma lite :)
Det är ju så skönt!!

Så ja, jag är väll hemma 21 - 21.30 varje kväll typ :P
Å då äre bara att he se isäng nästan för att orka he se upp på morronen!



Å så har den gladaste människan jag någonsin har träffat och han var en av johns bästa vänner också, nyligen dött så har inte heller haft orken eller lusten till att skriva något här..
Känns bara så jävligt! Varför just han?
Jag är bara glad att man lärde känna honom för annars hade nog inte jag å John varit tillsammans nu, man kan väll säga att det är hans förtjänst att vi är det, så Tack, JÄTTE tack för det Johan!!
Utan dig hade inte mitt liv sett ut som det gör nu!
Skulle vilja skriva så mkt mer men finner inte orden..

R.I.P Johan
7/12-88 - 19/10-10






Men men.. ska försöka få bort lite tråkiga tankar nu så skriver lite om helgen istället!

Blev bjuden på dop i Vilhelmina för lilla Kean, Linn & Ulfs lilla mirakel :)
Gud så sööt han är!! Var även första gången jag såg honom så det var ju en liten upplevelse, å han är då pappa lika måste jag säga :P
Så tack för att jag blev bjuden!!

Jag blev då i villis hela dagen, jag kom inte hem förän 23.50, men det berodde nog mest på att jag var seg på att fara å ville även hinna träffa magda innan jag for därifrån, är ju inte allt för ofta man får se människorna där borta så jag måste ju ta vara på varje gång jag får se dom!

Sen så idag har jag varit barnvakt hela dagen till min brors småttingar :)
Tur dom är snäll å inte nå farliga att ha å göra med :P Tror även jag somnade en sväng där, blev så jävla trött där ett tag :P

Sen blev det att fara till Norsjö å vara barnvakt en liiiiten stund åt min andra brors lilla gosse eftersom mamma skulle jobba, men det blev typ bara i 20 min så :P
Så då passade jag på att duscha Aquila, så nu är hon ren å fin igen :) Måste bara borsta henne nu..
Det kändes jävligt jobbigt.. men men, sånt man får ta då man har en hårig hund :P

Ajja, nu ska ja gå ner å se om det brinner, älsk bli nog inte så glad om det inte blir lite varmare innan han är hemma :P


Första dagen :)

Ja idag var det första dagen på praktiken :)
Det verkar då vara trevliga människor som jobbar där å så verkar det vara ett händelserikt och varierande jobb, så det ska nog bli roligt dom hära 4 veckorna :)

Sen få ja ju se hur dom 4 sista blir, det ska bli intressant att se :P

Sen efter praktiken så var jag å simmade, gu så skönt det var! Måste göras om!!
Måste ju börjar röra på fläsket nu så man blir lite smäckrare innan vi ska till utlandet, man måste ju kunna visa se i bikini där å skulle inte vilja göra det som jag ser ut nu iaf :P Så det är no bäst att börja :P

Nämen nu tro ja att ja ska he me isäng så man få sova nån gång, måste ju som upp i morgon igen! :)

Go'Natt på er!!

Jag avslutar med en bild på Aquila, Angelina å Anastacia en fin höstdag :)


Lite nytt :)

Oj så stilla det står här just nu! :P
Men ska försöka liva upp stämningen lite iaf :)

Men iaf, i morgon blir det klipp å färg för hela slanten! :D
GUD så skönt det ska bli! Är då verkligen ibehov av att klippa mig å jag börjar även vara lite väl mörk så tänkte man kunde ju färga det lite också, vi ljusa upp mig lite, var ju som länge sen jag gjorde det också!

Fast jag är lite nervös faktiskt, ha typ aldrig färgar håret hos en frisör, eller ja, en gång, å då vart ja inte nöjd kan ja säga..
Men jag litar på dom som jobbar på Hårbolaget, dom verkar vara ett duktig gäng, har då aldrig gått därifrån missnöjd iaf! :)

Bild från sist jag kom därifrån, gillade frillan dom gjorde, blev ju skit snyggt,
synd man inte kan göra en sån själv!!


Övrig som hänt dessa veckor är väll inte så mkt, förutom det som hände idag :)

Var till en i grannbyn och hälsade på, ska nämligen bli medryttare där på ett nordis sto där som är skitfin :) Fuxfärgad, gillar den färgen på hästar :) Å dom hade även en viktbärande ponny som går att rida på så den lär man väll också rida någon gång :)
Ska väll lägga upp en bild på dom någon gång då jag lyckats fota dom :)

Sen efter det for ja till Norsjö eftersom jag hade en tid hos Sjukgymnasten, å där fick jag veta att jag är överrörlig å det är därför jag har mer eller mindre ont jämt längst ner i min rygg.. roligt? NEJ!
Så nu äre bara att sluta stretcha eftersom jag inte ska töja ut senor å skit nå mer eftersom det inte behövs! Men tur att jag inte har varit en höjdare på att göra det innan så :P
Ska även träna stabiliseringsövningar så det onda kanske försvinner tillslut, skulle vara skönt :)

Ajja, nu ska ja he me till sängen så jag får sova lite denna natt!
Go'Natt!! :)

RSS 2.0