Nu börjar allt igen

Ja, nu har livet återgått till det vanliga igen.. Känns rätt skönt, men ja har inte riktigt kommit igång än, men snart så, ja känner att det börjar komma tillbaka! :)

Å i veckan har man slösat pengar som sjutton känns det som :S
Men det är bara behövliga saker enligt mig :P
Har nämligen beställt från hööks lite saker, å ja hoppas ja får dom snart! Men med min tur tar det evigheter innan det kommer, brukar vara så iaf..
Men men, ja få väll se!

För övrigt så ser det ut som att man är ledig på fredagar framöver! Det känns skönt!
Men ska försöka övertala resten av klassen att vi kan flytta en lektion, så då har vi både måndag och fredag ledigt! det skulle vara skönt! :)

Nämen nu ska ja he me isäng, kanske slänger in nån bild en annan dag, har inga bra på lager just nu så..

Sista dagen

Ja då var sommarjobbet slut för detta år!!
Men förhoppningsvis få ja väll jobba lite då å då i höst också, hoppas då på de! Pengar är aldrig fel att ha!

Å i veckan börjar skolan, egentligen så börja vi i morgon, men dom nya eleverna ska få se skolan osv. så vi ska inte börja förrän på onsdag, men få se om jag ska dit då, eftersom Arrax ska bli kastrerad, eller ja, det är en chip kastrering så man tar inte bort bollarna på han.
Sen bli det nog en sväng till Umeå å inhandla lite saker till det nya hundhuset som måste göras innan vintern :)

Ska bli så skönt att få flytta hundburen, det blir mkt närmare att hämta å he ut och så slipper man tjatiga grannar som inte kan säga ett dyft när dom är nykter!!
Hatar sånt förövrigt!!

Ikväll har man hunnit städa lite, ska även rengöra köket mer noggrant när ja ha lite varmvatten att använda, annars bli de så jobbigt :P

Men det luktar då gott här nu iaf :)

Ritningen på hundkoja!
(ursäkta min slarviga handstil, men orkade inte bry mig om hur ja skrev, var mest bara för min egen skull ja gjort den :P )


Ajja, nu ska ja göra inge vettigt alls å bara slöa!

Lite nytt denna vecka :)

Ja denna vecka ha de hänt lite nytt, kan man säga :P

För det första så fick jag ett nytt fiskespö av älsk, som förövrigt gick sönder samma kväll(!?) Men ja fick det lagat iaf :)
Så vi for ju ut å fiskade, å under våran fisketur så såg jag nå som for runt i vattnet, trodde först det va älsk som hade haka fast nått, sen trodde ja de va en stor fisk eller nå som simma vid ytan men tillslut så förstod vi att det var ju en bäver!

Så nu ha man sett sin första livslevande bäver :P Inte så ofta de händer kan ja ju säga :P
Vi fortsatte att flyta efter den för att se vart den for, men efter ett tag var den borta, men de va då en syn ja inte kommer att glömma! :)

Sen den sista nya saken är att när vi va och bada för första gången i år (Joo ja vet vi är sena på att bada, men det är aldrig någon som vill bada med mig :(... ) å Aquila gick i vattnet och simmade! Helt frivilligt! Flera gånger också!! Så hon kanske har kommit på att det är inte så farligt ändå :P
Men jag tror busfröet Igor (vi var hundvakt åt han) hade med saken att göra också, för han va då inte bangen på att bada, han simma som tusan fram å tillbaka :)
Men tråkmånsen Arrax han tycket INTE vattnet var roligt, han ville verkligen inte bada, haha :P Så han fick vänta på land medans vi tog oss ett dopp, men de ville han inte heller så han sto bara å skällde å va allmänt irriterande! :P

Ajja, ska no he me isäng snart, måste ju upp å jobba i morgon, för nu är det bara en vecka kvar sen börjar skolan igen..
Känner mig inte så JÄTTE pepp, men det kommer väll de också! :)

Go'Natt på er! :)

En bild från fisketuren med bävern :)
Fick inte någon bättre bild när hon sto sådär men den får duga!





Lite av helgen :)

Oj va länge sen ja skrev ser jag!
Men har som inte blogg lust för tillfället.. iaf inte just när jag sitter vid datorn, men annars har jag värsta idéerna för inlägg men när ja ska sätta mig å skriva ner dom så orkar jag inte..
men men, det kommer väll igen sen, kanske när skola börjar om skulle ja tro :P

Som förövrigt inte är så långt bort..

Det känns som denna sommar har passerat förbi alldelens för fort.. Jag har typ inte hunnit med nått som jag hade tänkt göra.. Men men, sånt som händer antar jag..

Idag har jag då varit i Ytterberg och hoppat med Kallina, hon var jätte duktig och hoppade bra, även över vattenmattan! Den brukade vara rätt läskig innan men inte så mkt nu :P

Å hon hade bra bjudning också :)

Å i kväll har man hunnit ut på en löpar runda, men jag kände att det tog lite när jag hoppade för orkade inte alls lika bra som annars..
Men jag hann då se 4 paddor som hundarna tycket va väldigt intressanta :P
Fast de underliga var ju att alla dom 4 paddorna var efter våran lilla väg..

Försökte ta ett kort på en av dom, men det ville se inte riktigt, för när jag fick bra fokus osv. så hann den flytta på sig eller så stod det en hund i vägen för ljuset så det syntes inget..
TYPISKT!
Men jag lär ju se några fler skulle ja tro :P

Å förresten igår var jag Barnvakt å min bror i Norsjövallen! :)
Ja hade ju tur att det var fint väder så vi kunde vara ute! Så de blev lite studsmatta å lekparken innan lunch så dom var ju lite trötta efter det, fast jag kan ju säga att det var jag också :P

Här är en bild på Söta Zeb, minstingen i familjen :P
Han var väldigt fascinerad av kamerna på telefonen så försökte visa han hur det funkade :)



Ajja, nu bli de dusch sen isäng så man få se upp vi 5 i morgon !

Go'Natt!

RSS 2.0