2 veckor kvar...

Idag blev det lite extra arbete i Norsjö, det blir även likadant i morgon :) Å de är ju bra, för då kommer det ju in lite extra pengar i kassan :D Härligt :)
Men i helgen ska ja va ledig, för på fredag kväll ska jag å Älsk sova hos Julia å Ante för att vara hundvakt åt alla deras små liv :) Dom ska nämligen till umeå å se Jeff Dunham (eller va han nu heter, har inte så stor koll :P )

Det ska no bli roligt att vara där å umgås lite med valparna innan vi får ta hem vårat lilla liv :)
För det är nämligen bara 2 veckor dit nu!! Spännande! :)
Våran Lilla Baccardi :)
Här är hon väll 3 veckor tror jag, om ja inte minns fel :P 


Ja vill...

Å jag är så sugen.. Men ska ja? Det är frågan!



Dagens bild:
Detta är Fina när hon visar upp sitt fina leende :P


Otroligt!

Hallå där ute!

Är lite fascinerad över att jag har några som tittar in varje dag även fast jag inte har skrivit här på AS länge nu..
Otroligt :)

Men förövrigt har det inte hänt så mycket, förutom att jag nu jobbar 60% istället för 100% fram tills semestern börjar.. Men förhoppningsvis så får jag väll jobba mer än så ändå :)
Men jag är då glad ändå, är ju garanterad jobb tills i mitten av augusti så jag vet ju att jag kommer ha en inkomst, det är ju bättre än inget iaf!!

Men i sommar kommer man inte få ha så mycket roligt på helgerna däremot.. Kommer jobba 5 helger av 8.. Fan va drygt.. men men, det är ju ett jobb iaf!

Aa just ja, en sak som har hänt är att vi snart är hundägare, IGEN :P Det är inte länge kvar nu!! För den 29 april så får vi hämta våran lilla Baccardi :) Så det blir lite som en födelsedagspresent åt Älsk, för han fyller nämligen år dagen innan :P hehe
Å så kommer jag ha en sommar häst i sommar, men bara fyra veckor, det blir vecka 28 till 31 och det är Caramell från ridklubben i Malå :)
Denna lilla donna ;)



Så om nån känner sig manad så äre bara att komma hit så kan vi ta oss en ridtur tillsammans, för hon ska stå i Vindelgransele där jag är och rider just nu, å Lillröa är hur lätt som helst att rida, ja tror nästan vem som helst kan sätta sig på henne, tillåme Älsk ha ride henne å då galloperade han också :P Å han har ju inte precis någon ridvana :P 

Här har vi stjärnan :)
Men hon ville inte riktigt sammarbeta med mig och kamerna så det blev en lite halvdan bild, är inte det lättaste att både hålla i hästen å försöka styra den och ta kort samtidigt utan att hon går iväg dit hon vill :P
Ajja, nu ska ja he me isäng för i morgon ska man upp å jobba!!
Go'Natt!

RSS 2.0