Så sött :)


En häst som verka tro den är en hund :P
Detta skulle ja vilja se irl :P Men gud så rädd jag skulle vara att hästen sku gör se illa :S
Men i denna video gick det då bra tydligen :)




Hittade videon hos: Therese

jobb

Ja idag har man jobbat för fulla muggar.. Men jag va så jäkulst trött ett tag så ja höll fan på å soman direkt ja satt me i bilen :S INTE bra!

Men tack å lov så bli de inte jobb i morgon, eller, jag ska vara på en avlastning kl 12 men ja behöver då inte köra bil hela dagen iaf :P
Fast då har man ju annat jobb istället, skoljobb... bläää.. känns inte som att jag ska hinna med allt, men det går nog fort bara man kommer igång ordentligt, förhoppningsvis..

Förresten, ja ha ju köpt ett nytt schabrak åt Kallina och igår fick jag prova det för första gången (och troligtvis sista också)
Det var jätte fint och matchade resten av hennes utstyrsel :) Men skulle gärna ha haft det en aningen större så man inte måste passa in det precis efter sadeln..

Jag tog en liten bild innan vi fick oss ut :)


Ajja, nu ska ja sova å inte försöka tänka på vårat nya usla schema..

Oj..

har typ totalt glömt bort min blogg den senaste veckan :S Inte bra.. inte bra..

Men det är mycket som är i min skalle just nu, man ska komma ihåg alla uppgifter som ska in, vilka dagar man jobbar och vart man har alla saker som ska med överallt..

Huvva, man blir ju förvirrad :P

Nämen de blir inte nå långt inlägg nu, måste gå å lägga mig nu får att orka få mig upp i morgon, ska nämligen skola in mig på blåklockan i rusksele :)

Ajja, sov så gott!!

RSS 2.0